Om H-fasader

H-fasader AS grundades 1989, men har rötter i glas och byggmaterial som går tillbaka till 50- och 60-talen och som tillverkningsföretag började det hela för 90 år sedan 1933.

Företaget är Norges ledande entreprenör inom glas- och aluminiumfasader. Vi tillverkar och säljer även H-fönstret+ som är underhållsfria och miljövänliga PVC-fönster och dörrar av kvalitet.

H-fasader har produktion i Ålesund, Fredrikstad och Holmestrand samt flera projekt- och monteringsavdelningar i Norge, bland annat i Bergen, Trondheim och Oslo.

Vi är en del av den Ålesundsbaserade Flakk Group och fokuserar på hållbara, underhållsfria, återvinningsbara produkter och lösningar av hög kvalitet och med lång livslängd.

Med lång erfarenhet och mycket kompetenta medarbetare är vårt mål att vara en föredragen leverantör som entreprenörer och byggare verkligen kan lita på. H-Fasader har knappt 300 anställda och en omsättning på cirka 500 miljoner norska kronor. Med solida resultat och en tydlig och ambitiös tillväxtstrategi.

Som en del av Flakk-gruppen har vi følgende strategiske hovedpilarer:

FOCUSReaching orud goals requires focus, on the needs of  customers, society and the einvironment alike.
LONG-TERM VIEW Lasting success cannot be built overnight, only with patience, step by  step.
AMBITIONSWithout ambitions well beyond the ordinary being successful is that more difficult.
KNOW-HOWForms the very backbone of our entreprise and must be continuously developed and strengthended.
KREATIVITETYes, with a K to underline the point of thinking differantly.  

Samarbetspartners

H-fasader har starka partners och leverantörer med lång erfarenhet inom branschen. Detta gör att vi kan försäkra våra kunder om bästa möjliga kvalitet i det vi levererar.

Vi tillverkar glas- och aluminiumfasader i både Sapa, Schüco och Ponzio aluminiumsystem samt levererar och monterar även ett antal närliggande produkter från erkända leverantörer.

H-fasader tillverkar och levererar även H-fönstret+ som är underhållsfria och miljövänliga kvalitets PVC-fönster.